Tuinonderhoud

Een tuin onderhouden kan veel werk zijn. Heeft u even geen tijd, geen zin of kunt u door andere omstandigheden uw tuin (tijdelijk) niet meer zelf bijhouden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met het netjes onderhouden van uw tuin, of u dit nu eenmalig wenst, op periodieke basis of liever wilt dat wij uw tuin het hele jaar door netjes bijhouden, het kan allemaal.

Voor ieder budget zijn er mogelijkheden om uw tuin door ons te laten onderhouden. Daarnaast spelen uw eigen wensen ook een rol bij het onderhouden van een tuin. Sommige mensen vinden het geen probleem als de haag ietwat uit model raakt en laten de hovenier één of een paar keer per jaar de haag weer in model knippen. Andere mensen willen het hele jaar door een snoeistrakke haag. Het kan allebei, aan u de keuze.

Boomverzorging

Of het nu gaat om het kappen van een boom, snoeien of wegfrezen van de stobbe, wij kunnen de verzorging van uw boom of bomen voor onze rekening nemen. Boomverzorging is specialistisch werk en dient goed en veilig te gebeuren. Meer weten? Kijk dan verder op de pagina Boomverzorging.

Bedrijven en VVE’s

Naast tuinonderhoud voor particulieren voeren wij ook werkzaamheden uit in opdracht van bedrijven en VVE’s. Uw terrein is immers het eerste visitekaartje dat uw klanten van uw bedrijf krijgen. Meer weten? Klik dan verder.

Tuinonderhoud uitbesteden? Dat kan! Neem contact met ons op.