Tuinonderhoud, aanleg, tuinmaterialen en advies
© www.robvanderwindt.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleinschalig tuinonderhoudsbedrijf en voornamelijk werkzaam in de provincie Zuid-Holland. Reeds meer dan 15 jaar verzorgen wij voor onze klanten de aanleg en het onderhoud van hun tuin. Persoonlijk contact met u als klant is voor ons erg belangrijk, u bepaalt tenslotte hoe uw tuin eruit moet komen te zien. Wilt u een strak design? Of heeft u liever een tuin met een speels uiterlijk? U zegt het! Door het kleinschalige karakter van ons bedrijf hebben wij weinig overheadkosten, waardoor wij in staat zijn om u een schitterende tuin voor een betaalbare prijs te leveren.

TUINONDERHOUDSBEDRIJF

Home Home Wie zijn wij? Wie zijn wij? Onderhouden Onderhouden Aanleggen Aanleggen Bestraten Bestraten Onderzijde chalets Onderzijde chalets Bomen rooien Bomen rooien Blokhutten Blokhutten Contact Contact Foto�s projecten Foto�s projecten Foto�s aanleg Foto�s aanleg Rob Rob van der Windt van der Windt Bedrijven Bedrijven
Tuinaanleg, onderhoud
© www.robvanderwindt.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleinschalig tuinonderhoudsbedrijf en voornamelijk werkzaam in de provincie Zuid- Holland. Reeds meer dan 15 jaar verzorgen wij voor onze klanten de aanleg en het onderhoud van hun tuin. Persoonlijk contact met u als klant is voor ons erg belangrijk, u bepaalt tenslotte hoe uw tuin eruit moet komen te zien. Wilt u een strak design? Of heeft u liever een tuin met een speels uiterlijk? U zegt het! Door het kleinschalige karakter van ons bedrijf hebben wij weinig overheadkosten, waardoor wij in staat zijn om u een schitterende tuin voor een betaalbare prijs te leveren.