Tuinaanleg in 2022? Kom nu in actie!

Tuinaanleg in 2022? Kom nu in actie!

Plannen voor tuinaanleg in 2022? Kom NU in actie!

Heeft u plannen voor tuinaanleg in 2022? Kom dan NU in actie! Door de coronacrisis realiseren we ons hoe belangrijk een ‘fijn thuis’ is. In 2020 zagen wij al een verdubbeling van het aantal aanvragen en ook in 2021 stonden wij weer versteld van de enorme aantallen aanvragen. Hierdoor was het drukker dan ooit en hebben wij heel wat klanten blij kunnen maken met een nieuwe tuin. De wintermaanden zijn normaliter de rustigere periodes voor hoveniers echter zien wij momenteel dat het aantal aanvragen volop door blijft gaan. Onze agenda stroomt dan ook al aardig vol voor 2022. Ons advies: denkt u aan tuinaanleg in 2022? Kom NU in actie, vraag een offerte aan en reserveer een plek in onze agenda.

Waarom nu een offerte voor tuinaanleg in 2022 aanvragen?

Omdat:

  • u dan verzekerd bent van een plekje in onze agenda
  • u nu alvast de materialen kunt uitzoeken
  • Wij de materialen kunnen bestellen zodat ze op tijd geleverd worden
  • u komend jaar en vele jaren daarna, al kunt genieten van de nieuwe tuin, lockdown of niet?!

Langere levertijden

De hele wereld heeft last van het coronavirus waardoor de bezetting bij fabrikanten van tuinmaterialen onder druk staat. Als gevolg hiervan hebben wij afgelopen maanden de levertijden voor sommige producten op zien lopen. De fabrieken draaien op volle toeren om aan de hoge vraag te kunnen voldoen echter kan men niet alle materialen in één keer maken.

Door de hoge vraag naar tuinmaterialen en de (mogelijke) problemen bij de productie i.v.m. bezettingsproblemen en transport, adviseren wij u om nu in actie te komen als u uw tuin wilt laten aanleggen in 2022!

Thuiskantoor met uitzicht op je droomtuin

Afgelopen jaar hebben wij gemerkt dat veel mensen massaal bezig zijn met de tuin. En geef ze eens ongelijk?! De tuin werd al steeds meer gezien als: ‘het groene verlengde van de woonkamer’. Iedereen lijkt zich nu te realiseren hoe fijn het is om een mooie tuin te hebben. Vanuit je thuiskantoor kijk je toch liever een nette tuin in? Ook even ontspannen is wel zo veilig in je eigen tuin. Nu recreëren op andere plaatsen even niet goed mogelijk is moeten we het dus noodgedwongen dichter bij huis zoeken. Wij hopen natuurlijk allemaal dat de coronacrisis niet lang meer gaat duren maar niemand weet hoe lang het nog duurt voordat we ons leven weer kunnen oppakken zoals voorheen. Zit vakantie er dit jaar wel in? Of vieren we dit jaar nog een keer vakantie in eigen tuin?

Tuinaanleg in 2022? Wees er snel bij!

Omdat wij nog steeds meer aanvragen binnenkrijgen dan gebruikelijk is in deze tijd van het jaar, zien wij onze agenda voor dit jaar al aardig vol lopen. Heeft u dus plannen om uw tuin in 2022 aan te laten leggen? Neem dan nu alvast contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van een goede offerte en de materialen op tijd besteld kunnen worden.

Indien u akkoord gaat met de offerte kunnen wij uw tuin alvast inplannen zodat u ervan verzekerd bent dat u dit jaar lekker kunt genieten van uw nieuwe tuin. Op deze manier heeft u ook geen of minder last van eventuele leveringsproblemen.

Tuinaanleg in 2022? Kom nu in actie en klik hier voor het aanvragen van een offerte!