Uw tuin regelmatig laten onderhouden?

Heeft u er genoeg van om iedere week weer op uw knieën te liggen om het onkruid uit de voegen van uw tegels te verwijderen? Bent u het zat om de haag iedere keer weer te moeten snoeien of staat het gras alweer metershoog terwijl u zich net heeft omgedraaid?! Dan weet u als geen ander hoeveel tijd het kost om uw tuin te onderhouden en hoe zwaar tuinonderhoud kan zijn. Of u nu wel of geen tuinliefhebber bent, soms is het fijner om het tuinonderhoud een keer of gewoon altijd aan de vakmensen over te laten.

Vakantieservice

Gaat u op vakantie? Maak dan gebruik van onze vakantieservice waardoor u bij terugkomst gewoon in uw luie stoel kunt gaan liggen in plaats van al het onkruid weg te moeten gaan halen. Van grasmaaien, snoeien en onkruid wieden, tot het reinigen van uw bestrating, wij nemen u het werk uit handen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw tuin. Op deze manier ligt uw tuin er het hele jaar door bij als een plaatje en uw buren zullen zich afvragen hoe u dat toch doet?!

Tuinonderhoudsabonnementen

Wij kunnen u verschillende tuinonderhoudsabonnementen aanbieden. Zo is er voor ieder budget een mogelijkheid om uw tuin te laten onderhouden.

Tuinonderhoud compleet

Tuinonderhoud laten doen? Voor een vast bedrag per maand onderhouden wij uw tuin. U kunt daarbij zelf aangeven welke werkzaamheden u uitgevoerd wilt hebben. Maait u liever zelf het gras? Geen probleem. Heeft u liever dat wij alle werkzaamheden doen, dan nemen wij u alles uit handen. Aan u de keuze! Gedurende het hele jaar…

Meer lezen Tuinonderhoud compleet