Jubileum! Wij bestaan 20 jaar!

Jubileum! Wij bestaan 20 jaar!

Op 1 september 2021 bestond Tuinonderhoudsbedrijf Rob van der Windt alweer 20 jaar! Op 1 september 2001 schreef eigenaar Rob van der Windt zijn kersverse bedrijf in bij de Kamer van Koophandel en begon hij een nieuwe uitdaging. Wij kunnen wel stellen dat de passie voor tuinieren Rob met de paplepel is ingegoten.

Van kleins af aan was hij dagelijks met zijn ouders en zussen op Volkstuinencomplex Thurlede in Schiedam te vinden. Ieder jaar, van april tot oktober, verbleef het gezin ‘op de tuin’ alwaar naast een mooie siertuin ook de nodige groenten werd verbouwd. Al snel wekte dat de interesse van Rob en leerde hij hoe je een tuin moet onderhouden om er het meeste profijt van te hebben. Gaandeweg leerde hij meer en meer en de ‘Land en Tuinbouwschool’ was dan ook een logisch vervolg. Na jarenlang met veel gewassen gewerkt te hebben in het Westland, alwaar Rob een bekend gezicht was voor vele tuinders (zocht je een keiharde werker? Dan was en ben je bij Rob aan het juiste adres!), maakte hij in 2001 de stap naar een eigen bedrijf.

Het keiharde werken is Rob nog niet verleerd en ook zijn passie voor tuinen is nog altijd volop aanwezig. O.a. deze eigenschappen, in combinatie met zijn enorme wil om ervoor te zorgen dat de klanten blij en tevreden zijn, hebben ervoor gezorgd dat wij inmiddels ons 20 jarig jubileum hebben mogen vieren!

Deze mijlpaal in ons bestaan was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van onze klanten, toeleveranciers en de steun van familie en vrienden. Wij bedanken u dan ook voor het in ons gestelde vertrouwen en zullen ook de komende jaren voor u klaar staan.