Rob van der Windt

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleinschalig hoveniersbedrijf en voornamelijk werkzaam in de provincie Zuid-Holland. Al meer dan 20 jaar verzorgen wij voor onze klanten de aanleg en het onderhoud van hun tuin. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Persoonlijk contact met u als klant is voor ons erg belangrijk, u bepaalt tenslotte hoe uw tuin eruit moet komen te zien. Wilt u een strak design? Of heeft u liever een tuin met een speels uiterlijk? U zegt het! Samen komen wij tot de realisatie van uw droomtuin.


Waarom klanten voor ons kiezen

Het kan lastig zijn om de juiste hovenier voor de aanleg of het onderhoud van uw tuin te vinden. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij zetten voor u op een rijtje waarom klanten graag voor ons kiezen:

Welke hovenier kiezen, wie zijn wij?

Duidelijke offerte voor tuinaanleg en tuinonderhoud

Wij vinden het belangrijk om u te voorzien van een duidelijke offerte, geen kladje waar wat woorden en een prijs op gekrabbeld staan maar een offerte waardoor u precies weet waar u aan toe bent. De genoemde prijs in de offerte is dan ook dé prijs. In de offerte leest u duidelijk welke materialen zijn inbegrepen. Op deze manier komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan doordat er plotseling meerwerk gerekend wordt. Soms kan het zijn dat bepaalde materialen en/ of werkzaamheden niet inbegrepen zijn, ook dit vermelden wij duidelijk in de offerte.

Naast een duidelijke offerte geven wij u ook graag eerlijk advies. Dat betekent dat wij samen met u zoeken naar de beste oplossing voor uw tuin. Daarbij proberen wij u niet zomaar van alles te verkopen, het gaat tenslotte om de beste oplossing, ook als dat betekent dat het voordeliger voor u wordt door bijvoorbeeld werkzaamheden achterwege te laten.

Meer weten over onze werkwijze?

Wij zijn van mening dat het onmogelijk is om een offerte op afstand te maken. Daarom komen wij altijd eerst bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Op deze manier kunnen wij uw wensen inventariseren en u voorzien van een offerte op maat. U weet dus van tevoren waar u aan toe bent qua prijs, dat geeft een hoop duidelijkheid en voorkomt vervelende verrassingen achteraf zoals plotselinge meerprijzen.

Meer weten over onze werkwijze? Lees dan snel verder…

Wie zijn wij? Rob van der Windt, eigenaar Tuinonderhoudsbedrijf