Rob van der Windt

Complete tuinaanleg

Complete tuinaanleg

Bij het aanleggen van een tuin kunt u alle kanten op. Een mooi terras waar u op zonnige dagen kunt genieten van uw tuin, een vijver met waterval, een palmboom welke u het gevoel geeft in een heerlijk subtropisch land te zijn of een mooi grasveld waar uw kinderen zich lekker kunnen uitleven. Liever een beetje onderhoudsvriendelijk? Ook dat is geen enkel probleem. Heeft u ideeën over hoe uw tuin eruit zou moeten zien? Bespreek dit dan met ons en gezamenlijk komen wij ongetwijfeld tot de realisatie van uw droomtuin. Mocht u nog geen enkel idee hebben, kijk dan eens rond op onze website of overleg met ons. Of het nu gaat om de complete tuinaanleg of de aanleg van een gedeelte van uw tuin, bij ons bent u altijd aan het juiste adres!

Wat kost het aanleggen van een tuin?

We zien de mooiste tuinen bij televisieprogramma’s als ‘Eigen Huis en Tuin’ en ‘Rob’s Grote Tuinverbouwing’ maar wat kost het aanleggen van een tuin nu eigenlijk?! Wij zien in de praktijk dat mensen soms geen idee hebben. Wij vinden het echter belangrijk dat u weet in welke richting u moet denken. Ook benieuwd wat het aanleggen van een tuin kost?

Lees dan snel verder…

Functionele tuin

Naast het feit dat u graag een mooie tuin wenst, vinden wij dat een tuin ook functioneel moet zijn. Wat heeft u aan een te klein terras waar uw loungeset amper op past? En is uw tuin wel toekomstbestendig? Mensen worden immers steeds ouder. Merkt u dat u bijvoorbeeld minder goed ter been wordt of niet meer zo goed kunt bukken om het onkruid te verwijderen? Ook hier kunnen wij rekening mee houden door in plaats van een eventuele afstap een lichte helling te maken zodat u met een rollator of rolstoel goed bij uw voordeur kunt komen.

Ook het maken van een verhoogde plantenborder of plantenbak kan een goede optie zijn als u bijvoorbeeld niet meer zo gemakkelijk op uw knieën kunt zitten of moeite heeft om op te staan vanaf de grond. Met al deze factoren kunnen wij rekening houden bij de aanleg van uw tuin. Wij denken dan ook graag met u mee.

Wij denken met u mee! Bent u slecht ter been? Het maken van een lichte helling in de voortuin zorgt ervoor dat u gemakkelijk met een rollator bij de voordeur kunt komen, wel zo makkelijk!

Ook de complete tuinaanleg laten verzorgen door een specialist? Neem dan contact met ons op!