Rob van der Windt

Bestrating

Sierbestrating tuin en oprit

Tijd voor het aanleggen van sierbestrating in de tuin? Omdat het geheel er niet meer zo mooi bij ligt, of gewoon omdat u iets anders wilt? Een groter terras om zomers languit te kunnen relaxen, of een nieuw tuinpad? Wij bieden u een zeer ruime keuze aan tegels, van eenvoudige klinkers tot natuurstenen plavuizen. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen van diverse fabrikanten waaronder MBI, Excluton, Red Sun en Tuinvisie.

Sierbestrating uitzoeken?

Wanneer wij bij u langskomen voor een gesprek ontvangt u één of meerdere brochures zodat u kunt kijken welke tegels u het mooiste vindt. Wij adviseren u om ook altijd te gaan kijken in een tuincentrum bij u in de buurt. U kunt dan de tegels daadwerkelijk bekijken aangezien de kleur in een brochure niet volledig overeen kan komen met de exacte kleur van de tegel. Ook kunt u dan de structuur van de tegels voelen.

Hele tuin bestraten? Of liever niet?

Sommige mensen willen hun tuin het liefste helemaal vol laten bestraten. Lekker makkelijk en relatief weinig onderhoud. Toch moet er ook gekeken worden naar de waterafvoer. Het veranderende klimaat zorgt ervoor dat het weer de laatste jaren extremere vormen heeft aangenomen. Een mooie plantenborder of plantenbak erbij kan al zorgen voor wat extra waterafvoer. Daarnaast heeft u dan ook nog de nodige bloemen en planten in uw tuin om lekker van te kunnen genieten.

Maar wist u dat de temperatuur in uw tuin ook nog eens toeneemt als u ervoor kiest om uw hele tuin te (laten) bestraten? Groen in de tuin zorgt dus niet alleen voor een natuurlijkere tuin maar werkt ook nog eens verkoelend.

Een waterafvoer behoort ook tot de mogelijkheden, tegenwoordig zijn er hele mooie designafvoergoten te verkrijgen waardoor de waterafvoer er ook nog eens mooi uitziet.

Sierbestrating in uw tuin of oprit laten aanleggen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte