Rob van der Windt

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op met Tuinonderhoudsbedrijf Rob van der Windt

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Wilt u een vrijblijvende offerte voor die nieuwe blokhut, het aanleggen van uw tuin of wilt u weten wat het onderhoud van uw tuin u kost? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op.

Let op! Heeft u een hotmail of gmail adres? Dan kan het zijn dat onze email terecht komt in uw spambox/ ongewenste email.

Schiedam e.o.

Schiedam e.o. Voorheen was ons bedrijf gevestigd in Schiedam. Sinds 2014 zijn wij echter verhuisd naar Vierpolders in de gemeente Brielle op het eiland Voorne Putten in de provincie Zuid-Holland. Gezien het feit dat veel van onze (vaste) klanten in Schiedam, Vlaardingen en omstreken wonen zijn wij hier nog zeer regelmatig te vinden. Het is dan ook geen enkel probleem om hier onze werkzaamheden te blijven uitvoeren. Wij rekenen geen voorrijkosten binnen een straal van 50 km dus aarzel niet en bel voor een afspraak!

Eerlijke prijsopgave zonder onnodige kosten

Wij nemen alleen aanvragen voor offertes aan welke gedaan zijn via bovenstaande officiële kanalen. Aanvragen via andere websites welke pretenderen dat u aldaar een offerte bij ons aan kunt vragen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Met uitzondering van de website van zorginstelling ‘Met hulp van Aafje’.

Helaas zien wij steeds meer bedrijven op internet verschijnen welke openbare bedrijfsgegevens gebruiken en pretenderen dat u via hen ook een aanvraag bij ons kunt doen. Wij werken niet met dergelijke partijen aangezien deze bedrijven trachten te verdienen aan úw offerteaanvraag door een bedrag per aanvraag aan ons door te berekenen of een percentage van de opdracht te eisen. Deze kosten zullen uiteindelijk aan u doorberekend moeten worden waardoor uw offerte hoger uitvalt dan nodig is. Wij begrijpen dat u hier als klant geen weet van heeft maar vinden het belangrijk om u eerlijk te informeren over deze praktijken. Derhalve nemen wij alleen aanvragen in behandeling welke gedaan worden via onze eigen, officiële kanalen. U verdient namelijk een eerlijke prijsopgave zonder onnodige kosten.

Privacyverklaring