Rob van der Windt

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud of het uitvoeren van een snoeibeurt kan veel werk zijn. Heeft u even geen tijd, geen zin of kunt u door andere omstandigheden uw tuin (tijdelijk) niet meer zelf bijhouden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met het netjes onderhouden van uw tuin, of u dit nu eenmalig wenst, op periodieke basis of liever wilt dat wij uw tuin het hele jaar door netjes bijhouden, het kan allemaal.

Voor diverse budgetten zijn er mogelijkheden om uw tuin door ons te laten onderhouden. Daarnaast spelen uw eigen wensen ook een rol bij het onderhouden van een tuin. Sommige mensen vinden het geen probleem als de haag ietwat uit model raakt en laten de hovenier één of een paar keer per jaar de haag weer in model knippen. Andere mensen willen het hele jaar door een snoeistrakke haag. Het kan allebei, aan u de keuze.

Snoeibeurt

Af en toe heeft de tuin een snoeibeurt nodig. Niet alleen om ervoor te zorgen dat de tuin niet overwoekerd raakt maar ook omdat dit beter is voor de beplanting zelf. Zo kun je de juiste vorm in de beplanting houden en zorg je ervoor dat de beplanting in het seizoen weer volledig tot bloei kan komen. Door te snoeien kun je bomen en planten klein houden wat erg belangrijk kan zijn in een wat kleinere tuin. Bij fruitplanten, fruitbomen of bloeiende planten zorgt het snoeien ervoor dat je het komende jaar een betere opbrengst hebt met meer bloemen en fruit.

Boomverzorging

Tuinonderhoud en snoeibeurt

Of het nu gaat om het kappen van een boom, snoeien of wegfrezen van de stobbe, wij kunnen de verzorging van uw boom of bomen voor onze rekening nemen. Boomverzorging is specialistisch werk en dient goed en veilig te gebeuren.

Meer weten? Kijk dan verder op de pagina Boomverzorging.

Bedrijven en VVE’s

Naast tuinonderhoud voor particulieren voeren wij ook werkzaamheden uit in opdracht van bedrijven en VVE’s. Uw terrein is immers het eerste visitekaartje dat uw klanten van uw bedrijf krijgen. Meer weten? Klik dan verder.

Tuinonderhoud of snoeibeurt laten uitvoeren?

Dat kan! Neem contact met ons op.