Rob van der Windt

Bedrijven

Aanleg/ onderhoud bedrijfsterrein

Uw terrein is uw visitekaartje

Bedrijfsterrein laten aanleggen en onderhouden

Wanneer uw klanten uw bedrijf bezoeken is de ruimte om uw bedrijf vaak het eerste visitekaartje dat uw klanten van uw bedrijf krijgen. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een verzorgd geheel. U kunt uw bedrijfsterrein door ons laten aanleggen en/ of onderhouden.

Maak gelijk een afspraak

Trek meer klanten met een verzorgd bedrijfsterrein

Als geen ander weten wij hoe belangrijk klanten zijn voor een bedrijf. Een eerste indruk kun je maar één keer maken en dus moet de eerste indruk goed zijn!

Ziet de buitenruimte er onverzorgd uit? Groeit het onkruid tussen de tegels of ligt het pad naar de ingang van uw bedrijf schots en scheef? Dat is niet alleen gevaarlijk voor uw potentiële klanten maar hoe kijkt u zelf naar een bedrijf als het bedrijfsterrein er onverzorgd uitziet? Heeft u er dan vertrouwen in om zaken te doen met dat bedrijf? Of kijkt u liever een deurtje verder?

Of het nu gaat om het onderhouden van de tuin, het onkruidvrij houden van de parkeerplaats of het aanleggen van het gehele terrein, bij ons bent u aan het juiste adres.

Ook uw bedrijfsterrein laten aanleggen of onderhouden? Neem dan eenvoudig contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wij werken ook in opdracht van VVE’s

Ook het terrein rondom een appartementencomplex of een gezamenlijk hofje moet er netjes uitzien. Niet alleen voor u als bewoner, maar ook voor nieuwe, potentiële kopers wilt u dat de tuin of buitenruimte een verzorgde indruk maakt.

Eenmalig tuinonderhoud of het hele jaar?

Wij kunnen uw bedrijfsterrein eenmalig onderhouden zodat alles er weer piekfijn uitziet echter wij kunnen u ook helpen om het terrein er het gehele jaar door netjes uit te laten zien. Van grasmaaien tot onkruidvrij houden en schoonspuiten van bestrating, u heeft er geen omkijken meer naar.

Uw bedrijfsterrein laten aanleggen of onderhouden? Neem contact met ons op.