Huidige tuinprojecten

Neem een kijkje in onze keuken en zie met welke projecten wij momenteel bezig zijn of welke projecten wij recent hebben afgerond. Niet ieder project zal op deze pagina getoond worden.

Onze werkzaamheden gaan ondanks de coronacrisis gewoon door zoals u op deze pagina kunt zien.
Wilt u meer weten over de maatregelen welke wij genomen hebben naar aanleiding van het coronavirus? Lees dan hier verder.

Nu vakantie er wellicht dit jaar niet in zit, is dit misschien juist een goed moment om uw tuin aan te (laten) pakken. Meer over vakantie vieren in eigen tuin leest u hier.

Stadstuin in Schiedam

Afgelopen week legden wij deze stadstuin aan in Schiedam. De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht met bestrating en een strook kunstgras voor de kinderen. Aan de zijkant van de tuin hebben wij nog een plantenborder gemaakt voor de nodige beplanting in de tuin.

Aanleg tuin in Schiedam

Hoezo op vakantie als je ook heerlijk in je eigen tuin kunt verblijven?! Of het nu regent of niet, deze klanten kunnen gewoon lekker van hun tuin genieten. Onder de overkapping of met het gezin aan de eettafel op het terras. Wie wil dat nu niet?!

Plaatsen schuttingen Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis plaatsten wij een nieuwe hout/ betonschutting bij een vaste klant. De buren sloten eveneens aan en lieten ook aan de andere zijde van hun tuin een nieuwe schutting plaatsen. Deze klanten zijn klaar voor het mooie weer en kunnen komende zomer gelijk genieten van hun beschutte tuin.

Vier dit jaar vakantie in eigen tuin!

Maak een afspraak voor een offerte op maat