Huidige tuinprojecten

Neem een kijkje in onze keuken en zie met welke projecten wij momenteel bezig zijn of welke projecten wij recent hebben afgerond. Niet ieder project zal op deze pagina getoond worden.

Onze werkzaamheden gaan ondanks de coronacrisis gewoon door zoals u op deze pagina kunt zien.
Wilt u meer weten over de maatregelen welke wij genomen hebben naar aanleiding van het coronavirus? Lees dan hier verder.

Nu vakantie er wellicht dit jaar niet meer in zit, is dit misschien juist een goed moment om uw tuin aan te (laten) pakken. Meer over vakantie vieren in eigen tuin leest u hier.

Plaatsen schutting Vlaardingen

In Vlaardingen plaatsten wij in de stromende regen deze hout-betonschutting. Ondanks dat het weer niet helemaal meezat en de modder af en toe om onze oren vloog, staat de schutting er weer netjes in.

Boomverzorging Brielle

Soms is een boom dusdanig groot dat we met een hoogwerker aan de slag gaan om overal beter bij te kunnen. Zo werd er ook bij deze opdracht een hoogwerker ingezet.

Tuinaanleg in Brielle

In het centrum van Brielle legden wij een achtertuin aan en plaatsten wij een schommel zodat de kinderen lekker op het kunstgras kunnen spelen.

Tijd om de tuin winterklaar te maken!

Het is weer tijd om de tuin winterklaar te maken. Momenteel voeren wij veel werkzaamheden uit om uw tuin weer winterklaar te maken. Ook een tuinonderhoudsbeurt in laten plannen? Wacht dan niet te lang want er komen momenteel veel aanvragen binnen. Wees er dus snel bij!

Vier dit jaar vakantie in eigen tuin!

Maak een afspraak voor een offerte op maat