Huidige tuinprojecten

Neem een kijkje in onze keuken en zie met welke projecten wij momenteel bezig zijn of welke projecten wij recent hebben afgerond. Niet ieder project zal op deze pagina getoond worden.

Onze werkzaamheden gaan ondanks de coronacrisis gewoon door zoals u op deze pagina kunt zien.
Wilt u meer weten over de maatregelen welke wij genomen hebben naar aanleiding van het coronavirus? Lees dan hier verder.

Nu vakantie er wellicht dit jaar niet meer in zit, is dit misschien juist een goed moment om uw tuin aan te (laten) pakken. Meer over vakantie vieren in eigen tuin leest u hier.

Tuinaanleg op Kruiningergors – Oostvoorne

Op Vakantiepark Kruiningergors in Oostvoorne hebben wij recent onderstaand project afgerond. Aan de voorzijde en zijkant van het vakantiehuisje werd een vlonderterras aangelegd met composiet vlonderplanken. Door de L-vorm van het vlonderterras zijn er een tweetal zitgedeelten gecreëerd. Vanaf de ingang loopt een pad met siertegels van het type ‘Grezzo’ naar de schuur. Aan de achterzijde van het huisje werd kunstgras aangelegd.

De klant heeft de tuin inmiddels al gezellig aangekleed waardoor je héérlijk kunt zitten op één van de twee knusse terrasjes. Het grootste gedeelte van de tuin is onderhoudsvriendelijk. En dat is wel zo fijn bij een vakantiehuisje! Daar kom je tenslotte maar voor één ding: Genieten!

Aanleg nieuw gazon en grind – Brielle

In Brielle legden wij een nieuw gazon aan in de achtertuin en werd er split/ grind aangelegd aan de voorzijde van het huis. Natuurlijk mocht ook de familie ‘Konijn’ niet vergeten worden. Zij werden dan ook als eerste voorzien van een nieuw, vers gazon. Zoals u kunt zien heeft de familie Konijn het goed voor elkaar, een prachtige vrijstaande villa met een mooi omheinde tuin. Gelukkig bleef er ook nog een ‘stukje’ gazon over voor de overige bewoners ;-).

Dichtmaken onderzijde chalet en tuinaanleg – Scherpenisse (Zeeland)

Een trotse klant uit Scherpenisse (Zeeland) (jawel, we reizen wat af!) stuurde ons onderstaande foto. Enkele weken geleden maakten wij de onderzijde van het chalet dicht en legden wij de tuin aan. De klant heeft inmiddels zelf het chalet verder onder handen genomen en stuurde ons een foto van het eindresultaat. Herkent u het nog?

Vier dit jaar vakantie in eigen tuin!

Maak een afspraak voor een offerte op maat