Huidige tuinprojecten

Neem een kijkje in onze keuken en zie met welke projecten wij momenteel bezig zijn of welke projecten wij recent hebben afgerond. Niet ieder project zal op deze pagina getoond worden.

Het is voorjaar en dat betekent dat iedereen weer lekker de tuin in gaat! Zeker in deze tijd waarin we veel aan huis gekluisterd zitten vanwege het coronavirus is de tuin de ideale plek om toch even een frisse neus te halen.

Onze werkzaamheden gaan ondanks de coronacrisis gewoon door zoals u op deze pagina kunt zien.
Wilt u meer weten over de maatregelen welke wij genomen hebben naar aanleiding van het coronavirus? Lees dan hier verder.

Nu vakantie er wellicht dit jaar niet in zit, is dit misschien juist een goed moment om uw tuin aan te (laten) pakken. Meer over vakantie vieren in eigen tuin leest u hier.

Plaatsen schuttingen Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis plaatsten wij een nieuwe hout/ betonschutting bij een vaste klant. De buren sloten eveneens aan en lieten ook aan de andere zijde van hun tuin een nieuwe schutting plaatsen. Deze klanten zijn klaar voor het mooie weer en kunnen komende zomer gelijk genieten van hun beschutte tuin.

Aanleg oprit Brielle

In de vesting van Brielle mochten wij afgelopen tijd een oprit aanleggen. Met uitzicht op een icoon van Brielle, de St. Catharijnekerk, voltooiden wij alhier onze werkzaamheden. Bij de aanleg van bestrating t.b.v. een oprit is het uitermate belangrijk om te kiezen voor de juiste bestrating. Een auto op de oprit zorgt namelijk voor een veel zwaardere belasting dan een tuinset. Wij adviseren u hier graag in.

Vier dit jaar vakantie in eigen tuin!

Maak een afspraak voor een offerte op maat