Huidige tuinprojecten

Neem een kijkje in onze keuken en zie met welke projecten wij momenteel bezig zijn of welke projecten wij recent hebben afgerond. Niet ieder project zal op deze pagina getoond worden.

Ook heerlijk kunnen genieten van een nieuw aangelegde tuin, een (gedeeltelijke) tuinrenovatie of een goed onderhouden tuin? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Tuinrenovatie in Schiedam

Het is weer ontzettend druk zoals altijd in het voorjaar. Dit keer twee tuinen in één week tijd, waaronder deze tuin in Schiedam. Wij verwijderden de oude bestrating en legden een leuke tegel terug zodat de bestrating er weer netjes bij ligt. Dat het niet altijd even gemakkelijk is om bij een tuin te komen blijkt wel uit het smalle poortje alwaar alle materialen door moesten worden afgevoerd en aangevoerd. Gelukkig konden we gebruik maken van deze doorgang (waarvoor dank!) zodat niet alle materialen door het huis van de klant hoefden. Bij het aanleggen van een tuin komt dan ook meer kijken dan alleen de tuin zelf maar ook dit keer is het weer gelukt!

Renovatie voortuin en achtertuin in Schiedam

Naast bovenstaande tuin is ook deze tuin in Schiedam aan de beurt voor een renovatie van de voortuin/ oprit en achtertuin. De gemeente heeft onlangs werkzaamheden laten verrichten in deze wijk waardoor de bewoners de bestrating opnieuw laten leggen. Binnenkort kunnen ook deze klanten weer parkeren op hun eigen oprit en genieten van de vernieuwde achtertuin. De werkzaamheden zijn nog in volle gang zoals u ziet!

Dichtmaken onderzijde chalet – Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis maakten wij recent de onderzijde van een chalet dicht met hardhouten beplating waardoor het geheel een mooiere uitstraling krijgt. Tevens maakten wij een tweetal gedeeltes t.b.v. grind zodat deze klanten klaar zijn voor het aankomende recreatieseizoen.

Vier dit jaar vakantie in eigen tuin!

Maak een afspraak voor een offerte op maat