Te koop: mooie coniferen 2.50m hoog (Verkocht)

Te koop: mooie coniferen 2.50m hoog (Verkocht)

Wij hebben nog een aantal coniferen te koop van het type ‘Thuja Occidentalis Brabant’. De coniferen zijn 2.50 meter hoog en voorzien van een flinke kluit. De coniferen komen rechtstreeks bij de kweker vandaan en komen vers uit de grond. Ze zijn van zeer goede kwaliteit en mooi vol. De coniferen zijn bij uitstek geschikt om te planten in een haag. In dat geval worden er 2 coniferen per strekkende meter geplant. Met dit formaat kun je gelijk van de nodige privacy genieten. Natuurlijk zijn de coniferen ook als solitair te plaatsen.

Coniferen van het type Thuja Brabant zijn erg populair omdat de coniferen ontzettend sterk zijn, winterhard, groenblijvend en eenvoudig in onderhoud.

Uiteraard kunnen wij de coniferen ook voor u plaatsen. Bezorging is eventueel mogelijk tegen een meerprijs en is afhankelijk van uw woonplaats. Deze partij gaat in 1 koop weg.

Nog slechts 14 stuks beschikbaar! Wees er snel bij want op = op!

VERKOCHT

*Afhaalprijs. Coniferen zijn af te halen op afspraak bij ons bedrijf in Vierpolders. Voor meer informatie of bestellen kunt u contact met ons opnemen.