Rob van der Windt

Tuinrenovatie

Tuinrenovatie

Kan uw tuin ook wel een opknapbeurt gebruiken? Wilt u een gedeelte opnieuw inrichten of is de bestrating verzakt? Of is een gedeelte van de beplanting niet meer zo fraai? Denk dan eens aan een tuinrenovatie. Bij een tuinrenovatie hoeft u niet uw gehele tuin aan te pakken maar kunt u ook een gedeelte doen. Als uw huidige tegels nog goed genoeg zijn, kunnen wij de huidige bestrating opnieuw voor u leggen. Op deze manier bespaart u geld doordat u geen nieuwe bestrating hoeft te kopen. Ook kunnen wij uw huidige bestrating combineren met nieuwe bestrating.

De Buxusmot had flink huisgehouden in deze tuin. Wij hebben alle oude Buxussen verwijderd en nieuwe Ilex Crenata’s geplant. De Ilex Crenata is een goed alternatief voor de Buxus waardoor het geheel er weer verzorgd uitziet.

De tuin opknappen

Met wat kleine aanpassingen kun je een tuin een compleet andere uitstraling geven. In deze tuin in Hellevoetsluis legden wij nieuwe sierbestrating aan. Tevens vervingen wij een aantal planten en werd de aarde netjes afgewerkt met een laagje boomschors. Door wat kleinere aanpassingen ziet de tuin er gelijk een heel stuk netter uit en hoeft niet de hele tuin op de schop.

Tuinrenovatie Hellevoetsluis

Van kleine opknapbeurt tot grote tuinrenovatie

Een flinke opknapbeurt was noodzakelijk voor de tuin bij deze woning. Deze woning stond al enige tijd leeg met als gevolg dat de tuin compleet verwilderd was. Een vastgoedbedrijf schakelde ons in omdat zij de woning wilden verkopen maar als potentiële koper zie je, letterlijk, door de bomen het bos niet meer. Het verschil is gigantisch, kort nadat wij de tuin schoon hadden gemaakt is de woning dan ook verkocht.

Wij hebben bij deze tuin alleen het groen verwijderd. De bestaande bestrating en bestaande schuttingen werden daardoor weer zichtbaar.

Uw tuin laten opknappen? Neem dan contact op!