Rob van der Windt

Gerealiseerde tuinprojecten

Gerealiseerde tuinprojecten

Hieronder ziet u een aantal van de gerealiseerde tuinprojecten. In meer dan 20 jaar hebben wij heel wat tuinen gerealiseerd voor onze klanten. Neem een kijkje want een foto zegt toch meer dan 1000 woorden?!

Tuinaanleg in Schiedam met een rond grasveld

Een recht grasveld? Waarom zou je dat doen als het ook anders kan? In deze tuin in Schiedam maakten wij een ontwerp met een rond grasveld. Vanaf het ruime terras kijk je uit over een groot gedeelte van de tuin. Wat een rust!

Tuinaanleg in Kijkduin/ Den Haag op een chaletpark

Een mooie, groene tuin nabij de Haagse duinen. De diverse kleinere terrassen zorgen ervoor dat je altijd ergens lekker kunt zitten en zorgen voor een gezellige en intieme sfeer. In de schuur is ruimte voor de fietsen en ook vanuit het chalet heb je het échte vakantiegevoel door de groene oase.

Tuinaanleg in Poortugaal

Een populaire tuin door het onderhoudsvriendelijke karakter en veel ruimte op het terras. De hout-betonschutting van Douglashout staat in de olie waardoor deze zijn warme kleur behoudt en niet vergrijsd (indien regelmatig in de olie gezet). Met een heerlijke overkapping is deze tuin helemaal compleet en kunnen deze klanten het gehele jaar door heerlijk vertoeven in hun tuin.

Tuinaanleg in Schiedam met een grote verhoogde plantenborder

Een speelse tuin met veel ronde vormen en diverse terrassen. In de verhoogde plantenborders ligt een grindpad zodat je gemakkelijk door de tuin kunt lopen.

Tuinaanleg in Brielle

Een strakke tuin met een tweetal verhoogde plantenbakken in een nieuwbouwwijk in Brielle. Door de ruime terrassen heb je voldoende ruimte om je loungeset neer te zetten.

Tuinaanleg Vlaardingen

Een prachtige tuin met schitterende materialen. Keramische tegels op de grond en een composiet schutting staan garant voor vele jaren tuinplezier!

Tuinrenovatie in Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis renoveerden wij de voortuin en de achtertuin voor een klant. Wij legden nieuwe sierbestrating aan en maakten een grote plantenbak met behulp van strakke muurstenen.

Hergebruik oude bestrating in Schiedam

In Schiedam maakten wij een tweetal plantenbakken met behulp van de oude bestrating. De oude klinkertjes zijn verwijderd en daarmee creëerden we nieuwe plantenbakken. De plantenbakken werden afgewerkt met een afdekelement en gevuld met beplanting. Het overige gedeelte van de voortuin werd bestraat met nieuwe sierbestrating.

Tuinaanleg in Brielle

In Brielle legden wij deze voortuin en achtertuin aan met de populaire siertegel ‘Grezzo’. Tevens maakten wij een beschoeiing met een trap richting de sloot aan de achterzijde van de woning. De bewoners wilden zelf graag de beplanting verzorgen. Met dit uitzicht en een spiksplinternieuwe tuin is het genieten geblazen!

Ook een mooie tuin laten aanleggen?! Neem dan contact op.