Tuinaanleg of onderhoud in 2024? Kom nu in actie!

Tuinaanleg of onderhoud in 2024? Kom nu in actie!

Plannen voor tuinaanleg of onderhoud in 2024?

Kom NU in actie!

Heeft u plannen voor tuinaanleg in 2024? Kom dan NU in actie! Door de coronacrisis realiseren we ons hoe belangrijk een ‘fijn thuis’ is. In 2020 zagen wij al een verdubbeling van het aantal aanvragen en ook de afgelopen jaren stonden wij weer versteld van de enorme aantallen aanvragen. Hierdoor was het drukker dan ooit en hebben wij heel wat klanten blij kunnen maken met een nieuwe tuin. De wintermaanden zijn normaliter de rustigere periodes voor hoveniers echter zien wij momenteel dat het aantal aanvragen volop door blijft gaan. Onze agenda stroomt dan ook al aardig vol voor 2024.

Ons advies: denkt u aan tuinaanleg of tuinonderhoud in 2024? Kom NU in actie, vraag een offerte aan en reserveer een plek in onze agenda.

Waarom nu een offerte voor tuinaanleg of tuinonderhoud in 2024 aanvragen?

Omdat:

  • u dan verzekerd bent van een plekje in onze agenda
  • u nu alvast de materialen kunt uitzoeken
  • Wij de materialen kunnen bestellen zodat ze op tijd geleverd worden
  • u komend jaar en vele jaren daarna, al kunt genieten van de nieuwe tuin.

Thuiskantoor met uitzicht op je droomtuin

Afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat mensen massaal bezig zijn met de tuin. En geef ze eens ongelijk?! De tuin werd al steeds meer gezien als: ‘het groene verlengstuk van de woonkamer’. Iedereen lijkt zich nu te realiseren hoe fijn het is om een mooie tuin te hebben. Vanuit je thuiskantoor kijk je toch liever een nette tuin in? Ook even ontspannen is wel zo fijn in je eigen tuin.

Tuinaanleg of tuinonderhoud in 2024? Wees er snel bij!

Omdat wij ieder jaar steeds meer aanvragen binnenkrijgen, zien wij onze agenda voor dit jaar al aardig vol lopen. Heeft u dus plannen om uw tuin in 2024 aan te laten leggen? Of wilt u dat wij het (eenmalig of periodieke) tuinonderhoud voor u uitvoeren? Neem dan nu alvast contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van een goede offerte en de materialen op tijd besteld kunnen worden.

Indien u akkoord gaat met de offerte kunnen wij uw tuin alvast inplannen zodat u ervan verzekerd bent dat u dit jaar lekker kunt genieten van uw nieuwe tuin. Op deze manier heeft u ook geen of minder last van eventuele leveringsproblemen door de voorjaarsdrukte.

Tuinaanleg of tuinonderhoud in 2024?

Kom nu in actie en klik hier voor het aanvragen van een offerte!