Kranteninterview

Kranteninterview

Kranteninterview met hovenier Rob van der Windt – ‘een tuin voor ieder budget’

Vandaag leest u in diverse lokale kranten van het eiland Voorne Putten een kranteninterview met onze hovenier Rob van der Windt over onze werkzaamheden. Vorige week werd dit interview reeds afgenomen door een journalist van de lokale uitgever van de gratis weekkranten: Briels Nieuwsland/Weekblad Westvoorne en Groot Hellevoet.

In de rubriek ‘Koop Lokaal’ krijgen lokale ondernemers de mogelijkheid om wat meer over hun bedrijf te vertellen. Deze week is het dus onze beurt! Zo heeft Rob iets uitgelegd over wat zijn eerste insteek was bij het starten van zijn bedrijf. Daarnaast vertelt hij kort iets over de mogelijkheid van het afsluiten van een abonnement voor tuinonderhoud. Uiteraard mag ook het gedeelte ’tuinaanleg’ niet ontbreken.

Nieuwsgierig geworden naar het artikel, maar niet in het bezit van het Briels Nieuwsland/ Weekblad Westvoorne of Groot Hellevoet? Geen probleem! Ook op onze website kunt u het hele interview lezen. Daarnaast zal het interview binnenkort ook online geplaatst worden op de website van deze kranten.Maak nu een afspraak

Uiteraard kunnen wij u nog veel meer vertellen over de diverse abonnementen voor tuinonderhoud en/ of over de aanleg van uw tuin. Zoals u in het interview heeft kunnen lezen komen wij altijd bij u langs voor het bespreken van uw wensen en maken wij vervolgens een vrijblijvende offerte op maat. Op deze manier weet u vooraf altijd waar u prijstechnisch aan toe bent en loopt u niet het risico dat er plotseling een meerprijs gerekend wordt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.


Wilt u de gehele krant online lezen? Dat kan via de volgende linkjes:

Vraag een afspraak aan