Samenwerking met Zorginstelling Aafje

Samenwerking met Zorginstelling Aafje

Samenwerking met zorginstelling Aafje

Trots mogen wij u melden dat Tuinonderhoudsbedrijf Rob van der Windt een samenwerking is aangegaan met zorginstelling Aafje. ‘Aafje’ biedt met 5.500 medewerkers zorg en hulp aan huis, in huizen en zorghotels in de regio Rotterdam.

‘Met hulp van Aafje’ is het team dat bemiddelt tussen klanten en ambulant dienstverleners. Dit doen zij om het oudere mensen zo makkelijk mogelijk te maken om nog lang zelfstandig thuis te kunnen wonen. Om senioren te voorzien van kwalitatief goede en betrouwbare vakmensen, hebben zij een website gelanceerd waarop ouderen of hun naasten snel een goede vakman kunnen vinden om werkzaamheden uit te voeren. Op deze manier hoeven senioren of hun naasten niet lang te zoeken naar een geschikte vakman.

Drempel verlagen voor senioren ‘met hulp van Aafje’

Het kan voor senioren best een drempel zijn om een volstrekt onbekende te laten komen om werkzaamheden uit te voeren. Wie of wat haal je ‘binnen?’ Deze gedachte is goed te begrijpen wanneer je bedenkt dat senioren vaak gezien worden als een makkelijk doelwit voor criminelen en helaas worden er velen jaarlijks slachtoffer van criminaliteit. Door onze samenwerking met Aafje hopen wij deze drempel te kunnen verlagen voor senioren welke onze hulp nodig hebben in de tuin. Zo zijn zij verzekerd van een goede, betrouwbare vakman en hoeven zij niet langer te zoeken.

Door onze ruime ervaring in het verrichten van werkzaamheden bij senioren, was het voor ons een logische stap om een samenwerking aan te gaan met Aafje. Op de website www.methulpvanaafje.nl bieden wij onze diensten aan voor cliënten van Aafje.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u geen cliënt bent van Aafje. Zowel voor het tuinonderhoud als voor de aanleg van uw tuin kunt u contact met ons opnemen.

Wij bieden nét dat beetje meer

Het verrichten van werkzaamheden bij senioren vraagt nét een beetje meer en dat bieden wij u graag! Waarom het net wat meer vraagt? Omdat het méér is dan alleen het leveren van een dienst. Het is een stukje ‘inleven’ in de situatie van de klant en proberen het de klant zo aangenaam mogelijk te maken. In het geval van senioren kan dit betekenen dat we de tuin aanpassen zodat u nu of in de toekomst veilig met een rollator of rolstoel vanuit uw huis de tuin in kan.

Ook het verrichten van tuinonderhoudswerkzaamheden bij senioren vraagt net even om een wat andere aanpak. Benieuwd hoe wij met u meedenken? Bekijk dan ook de pagina over tuinonderhoud voor senioren.

Ook een betrouwbare hovenier inschakelen? Neem dan contact met ons op!