Coronavirus: Tuinaanleg en tuinonderhoud gaat door

Coronavirus: Tuinaanleg en tuinonderhoud gaat door

Tuinaanleg en tuinonderhoud gaat gewoon door!

Tuinonderhoud en Tuinaanleg gaat door

Wij werken in deze periode tijdens het coronavirus gewoon door en zijn u graag van dienst. Aangezien wij in de buitenlucht werkzaam zijn en veelal alleen of met z’n tweeën werken kan de tuinaanleg en het tuinonderhoud gewoon doorgaan, ondanks het coronavirus.

Wij houden alle ontwikkelingen nauw in de gaten en volgen de adviezen van het RIVM op. Indien noodzakelijk zullen wij verdere maatregelen treffen.

Mocht er na het lezen van dit artikel nog iets onduidelijk zijn, neemt u dan contact met ons op.

Direct contact niet noodzakelijk

Normaliter vinden wij persoonlijk contact met u als klant erg belangrijk. Op dit moment zijn wij echter genoodzaakt om hier uiterst voorzichtig mee om te gaan en zal dit anders gaan dan u van ons gewend bent. Direct contact is dan ook niet noodzakelijk om onze werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Offerte aanvragen

Normaal gesproken komen wij altijd bij u langs voor het maken van een offerte om de situatie ter plaatse te bekijken en uw wensen te bespreken. Ook nu komen wij graag bij u langs maar houden daarbij wel rekening met de richtlijnen van het RIVM. Daar waar mogelijk zullen wij de contactmomenten zoveel mogelijk beperken en/ of vermijden. Dit alles in het belang van uw en onze gezondheid.

Om de contactmomenten zoveel mogelijk te beperken kunt u uw wensen ook (alvast) telefonisch doorgeven en/ of via de email. Wel komen wij liever even in uw tuin kijken hoe de situatie ter plaatse eruit ziet om u te kunnen voorzien van een goede offerte op maat. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Nadat wij voldoende informatie hebben zullen wij een offerte voor u opstellen.

Tuinaanleg en tuinonderhoud tijdens het coronavirus, hoe gaat dat nu?

Het uitvoeren van klussen als tuinaanleg en tuinonderhoud tijdens het coronavirus is op dit moment geen probleem voor ons.

U hoeft niet aanwezig te zijn bij de werkzaamheden en u kunt gewoon veilig in huis blijven terwijl wij de werkzaamheden in uw tuin uitvoeren.

Zet uw poortdeur open

Wij hoeven uw woning niet te betreden (tenzij u geen achterom heeft). Wanneer u de poortdeur voor ons van slot af haalt, kunnen wij uw tuin via de achterom betreden zonder met u in contact te hoeven treden.  

Heeft u geen achterom? Dan lopen wij door uw woning direct door naar de achtertuin als er echt geen andere mogelijkheden zijn.

Gastvrijheid

Veel mensen zijn gastvrij en willen graag iets van koffie of andere versnaperingen aanbieden. Uiteraard vinden we dat wel erg lekker maar wij willen voor alle partijen de risico’s zo klein mogelijk houden. U hoeft zich dus niet bezwaard te voelen als u dit keer niets aanbiedt.  

Vier vakantie in eigen tuin!

Elk nadeel heeft zijn voordeel. Niemand weet hoe lang de maatregelen rondom het coronavirus nog van kracht zullen zijn en daarom kan dit júist een goed moment zijn om uw tuin aan te laten leggen! Op deze manier bent u verzekerd van een goede vakantie: in uw eigen, nieuwe achtertuin! Meer weten? Klik hier.

Uw tuin laten aanleggen in 2021? Kom dan nu in actie!

Door het coronavirus merken wij dat het veel drukker is dan normaal in deze tijd van het jaar. Wilt u uw tuin laten aanleggen in 2021? Lees dan hier waarom u juist nú in actie moet komen!