Rob van der Windt

Blokhut en overkapping

Blokhut en overkapping

Een blokhut of overkapping laten plaatsen in de tuin? Om uw fietsen in te stallen, de tuinstoelen op te bergen of een overkapping om heerlijk te kunnen relaxen, zelfs als het weer iets minder is? Wij kunnen allerlei blokhutten en overkappingen leveren, standaard uit de brochures of maatwerk, alles is mogelijk. Uiteraard bouwen wij de blokhut of overkapping bij u op.

Overkapping in de tuin

Overkappingen zijn tegenwoordig helemaal in. De tuin wordt steeds meer gezien als een verlengde van de woonkamer, de groene woonkamer. Een overkapping is dan ook vaak ideaal, zowel bij goed weer als bij slecht weer. Is het erg warm? Dan zoekt u een mooi plekje onder de overkapping en kunt u heerlijk in de schaduw zitten. Regen? Ook dat is geen probleem, u zit namelijk heerlijk droog in uw tuin. Koud? Nee hoor, met een terrasverwarmer kunt u zelfs tot in de late uurtjes genieten van uw overkapping. Kortom: met een overkapping in de tuin kunt u veel meer genieten van uw groene woonkamer!

Daarnaast is een overkapping ook ideaal om een buitenkeuken in te plaatsen. Uw culinaire hoogstandjes worden gewoon bereid in de tuin. Zo bent u dus de hele avond bij uw gasten en schotelt u hen de lekkerste gerechten voor. Alles is binnen handbereik, hoe luxe is dat?!

Blokhut of overkapping laten plaatsen in de tuin? Neem contact met ons op.