Rob van der Windt

Periodiek tuinonderhoud

Uw tuin regelmatig laten onderhouden?

Periodiek tuinonderhoud zorgt ervoor dat uw tuin er het gehele jaar verzorgd uitziet. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten m.b.t. periodiek tuinonderhoud loopt de situatie niet gelijk uit de hand als u (even) niet de mogelijkheid heeft om zelf het tuinonderhoud uit te voeren.

Heeft u er genoeg van om iedere week weer op uw knieën te liggen om het onkruid uit de voegen van uw tegels te verwijderen? Bent u het zat om de haag iedere keer weer te moeten snoeien of staat het gras alweer metershoog terwijl u zich net heeft omgedraaid?! Dan weet u als geen ander hoeveel tijd het kost om uw tuin te onderhouden en hoe zwaar tuinonderhoud kan zijn. Of u nu wel of geen tuinliefhebber bent, soms is het fijner om het tuinonderhoud een keer of gewoon altijd aan de vakman over te laten.

Tuinonderhoudsabonnementen

Wij kunnen u verschillende tuinonderhoudsabonnementen aanbieden. Zo is er voor diverse budgetten een mogelijkheid om uw tuin te laten onderhouden.

Tuinonderhoud 2 x per jaar

Met het tuinonderhoudsabonnement ‘2 x per jaar’ komen wij twee maal per jaar bij u langs voor snoeiwerkzaamheden. Zowel in het voorjaar als in het najaar zullen wij uw tuin snoeien en de grotere werkzaamheden uitvoeren. Uiteraard kunnen wij het groenafval ook voor u afvoeren. Bij dit tuinonderhoudsabonnement verricht u zelf ook regelmatig onderhoudswerkzaamheden in…

Meer lezen Tuinonderhoud 2 x per jaar

Tuinonderhoud compleet

Tuinonderhoud laten doen? Voor een vast bedrag per maand onderhouden wij uw tuin. U kunt daarbij zelf aangeven welke werkzaamheden u uitgevoerd wilt hebben. Maait u liever zelf het gras? Geen probleem. Heeft u liever dat wij alle werkzaamheden doen, dan nemen wij u alles uit handen. Aan u de keuze! Gedurende het hele jaar…

Meer lezen Tuinonderhoud compleet

Waarom periodiek tuinonderhoud?

Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen als uw tuin helemaal verwilderd is. De situatie is dan echter al uit de hand gelopen en dat zorgt ervoor dat een hovenier veel tijd kwijt is om uw tuin weer helemaal op te knappen. De kosten zullen daardoor omhoog gaan, de hovenier is immers langer bezig.

Uiteraard is het voor ons geen probleem om veel werk in uw tuin te verrichten, maar u zou ook eens kunnen denken aan periodiek tuinonderhoud. Op deze manier houden wij de situatie beter of volledig in de hand (afhankelijk van het gekozen abonnement) en kunt u de kosten spreiden. Wij voeren de benodigde werkzaamheden op tijd uit zodat uw tuin er het gehele jaar netjes uitziet. Omdat wij ervoor zorgen dat de situatie niet uit de hand loopt, heeft u ook niet te maken met hoge kosten omdat uw tuin weer veranderd is in een oerwoud.

Vakantieservice

Gaat u op vakantie? Maak dan gebruik van onze vakantieservice waardoor u bij terugkomst gewoon in uw luie stoel kunt gaan liggen in plaats van al het onkruid weg te moeten gaan halen. Van grasmaaien, snoeien en onkruid wieden, tot het reinigen van uw bestrating, wij nemen u het werk uit handen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw tuin. Op deze manier ligt uw tuin er het hele jaar door bij als een plaatje en uw buren zullen zich afvragen hoe u dat toch doet?!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het onderhoud van uw tuin? Neem dan contact met ons op.