Onderzijde van uw chalet dichtmaken

Naast het aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij ook de onderzijde van uw chalet/ stacaravan dichtmaken. Aangezien wij regelmatig werkzaamheden verrichten op campings en chaletparken kunnen wij u eveneens aanbieden om de onderzijde van uw chalet/ caravan dicht te maken. Naast het feit dat dit bij sommige campings verplicht is, maakt het geheel een mooie en verzorgde indruk. Daarnaast zorgt u ervoor dat ongedierte zich minder snel kan vestigen onder uw chalet.

Wij zorgen altijd voor een mogelijkheid om toch onder uw chalet te komen door gebruik te maken van één of meerdere luiken. Tijdens het plaatsen houden wij rekening met de ventilatie aangezien het compleet dichtmaken van de onderzijde van uw chalet voor grote problemen zal zorgen in de toekomst.

Maatwerk

Het dichtmaken van de onderzijde van uw chalet of caravan is altijd maatwerk. Wij zullen een constructie op maat maken welke afhankelijk is van de ‘stahoogte’ van het chalet. Wanneer uw chalet hoger dan 35 cm vanaf de grond staat, zullen wij meer materiaal moeten gebruiken om de onderzijde van uw chalet dicht te maken. Hierdoor zullen de kosten stijgen. Er zijn echter ook andere mogelijkheden om te besparen op materiaalkosten. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het ophogen van de bestrating rondom uw chalet.

Diverse mogelijkheden

Zoals op de foto’s te zien is, bestaan er diverse mogelijkheden om de onderzijde van uw chalet dicht te maken. Zo is er voor ieders budget een passende oplossing te bedenken. Er bestaat de mogelijkheid om de onderzijde van uw chalet af te dichten met kunststof leisteenplaten. Deze kunststof leisteenplaten zijn onderhoudsvrij en hebben de structuur van een leisteen. (foto 1)

Tevens bestaat er de mogelijkheid om uw chalet af te dichten met behulp van hout (foto 2) of met behulp van golfplaten welke in diverse kleuren te verkrijgen zijn (foto 3). Uiteraard heeft ieder materiaal zijn eigen voor en nadelen. Laat u dan ook goed door ons informeren en kies de beste oplossing voor uw chalet of stacaravan.

Ook de onderzijde van uw chalet/ stacaravan laten dichtmaken?

Neem dan contact met ons op.