Rob van der Windt

Onderhoudsarme oplossing dichtmaken onderzijde chalet

Onderhoudsarme oplossing dichtmaken onderzijde chalet

Bent u op zoek naar een onderhoudsarme oplossing voor het dichtmaken van de onderzijde van uw chalet of stacaravan?

Wanneer u de onderzijde van uw chalet of stacaravan wilt (laten) dichtmaken heeft u keuze uit diverse materialen. Één van de mogelijkheden is onze onderhoudsarme oplossing. U bent tenslotte niet op de camping/ chaletpark om u in het zweet te werken! Gewoon lekker genieten van uw chalet? Kies dan voor onze kunststof beplating. De kunststof beplating welke wij onder uw chalet kunnen monteren heeft daarnaast ook nog eens een lange levensduur. De kunststof beplating is waterafstotend en Uv-bestendig. Door de onderzijde van uw chalet dicht te laten maken met deze onderhoudsarme, kunststof beplating zorgt u ervoor dat ongedierte zich minder gemakkelijk onder uw chalet kan vestigen.

Onderhoudsarme oplossing geeft een luxe uitstraling

De onderhoudsarme oplossing voor het dichtmaken van de onderzijde van uw chalet/ stacaravan bestaat uit kunststof beplating. Deze kunststof beplating heeft een leisteenmotief en is antraciet van kleur. Hierdoor krijgt het geheel een luxe uitstraling.

De hoogte van het materiaal is standaard plusminus 35 centimeter. Is de afstand tussen uw chalet en het maaiveld groter? Dan bestaat de mogelijkheid om de kunststof beplating te draaien. Nadeel van deze optie is echter wel dat er meer materiaal benodigd is om de onderzijde van uw chalet dicht te maken. Hierdoor zal de totaalprijs stijgen.

Staat uw chalet nog niet op locatie? Dan adviseren wij u om het chalet niet te hoog te laten afstellen wanneer deze geplaatst wordt. Hoe hoger uw chalet staat ten opzichte van het maaiveld, hoe groter de opstap zal zijn om in en uit uw chalet te stappen.

De kunststof beplating zullen wij ter plaatse op maat maken zodat deze netjes onder uw chalet past.

Bij alle opties werken wij met een houten frame waarop het materiaal bevestigd zal worden. Dit frame zal middels een zwevende constructie onder uw chalet worden gemonteerd. Hiermee voorkomen wij dat het frame zal gaan rotten wanneer het in aanraking zou komen met de grond.

Ventilatie en toegang tot de onderzijde van uw chalet

Tevens zorgen wij voor voldoende ventilatiemogelijkheden om te zorgen voor een goede luchtdoorstroming. Daarmee voorkomen wij in de toekomst problemen met de onderzijde van uw chalet. Daarnaast maken wij ook altijd een luik bij het dichtmaken van de onderzijde van uw chalet. Op deze manier behoudt u de mogelijkheid om onder uw chalet te komen/ kijken. Hierdoor kunt u ten alle tijden reparaties uitvoeren en de waterleiding afsluiten.

Interesse in onze onderhoudsarme oplossing voor het dichtmaken van de onderzijde van uw chalet?

Neem dan contact met ons op.