Coronacrisis? Vier vakantie in eigen tuin!

Coronacrisis? Vier vakantie in eigen tuin!

Coronacrisis? Vier vakantie in eigen tuin!

Laten we hopen dat het niet zo lang gaat duren en dat de toppers in de zorg het coronavirus snel weten te verslaan. In een dergelijke situatie heeft een vakantie natuurlijk geen prioriteit. De mogelijkheid bestaat echter wel dat uw vakantie dit jaar in het water valt door de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Reisorganisaties en vliegmaatschappijen schrappen massaal vakanties en het is onduidelijk wanneer de reisbranche weer volop zal draaien. Er is nog veel onzekerheid over hoe lang dit virus nog van invloed zal zijn op ons dagelijks leven. Het ziet er helaas naar uit dat we nog wel even te maken hebben met het coronavirus. Coronacrisis? Vier vakantie in eigen tuin!

‘Omboeken’ naar vakantie in eigen tuin?

Bereid u daarom nu vast voor op een vakantie in uw eigen tuin. Zo bent u in ieder geval verzekerd van een mooie tuin in het geval dat uw vakantie toch niet door kan gaan. Daarnaast stimuleren we daarmee gezamenlijk de binnenlandse economie en zorgen we ervoor dat ons land zich kan richten op de strijd tegen het virus.

Het is misschien een nadeel als u dit jaar niet op vakantie kunt maar het voordeel is dat u voortaan wel iedere dag kunt genieten van uw nieuw aangelegde tuin!

Ook ‘Omboeken?’

Vier vakantie in eigen tuin

Een groene tuin is goed voor de gezondheid

Alle kleine beetjes helpen. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een groene omgeving van belang is voor de gezondheid. Een groene tuin geeft rust voor het lichaam en de geest, iets wat we in deze stressvolle tijd wel kunnen gebruiken. Daarnaast kun je je eigen groente en/ of fruit telen. Zie hoe groenten en fruit zich ontwikkelen en geniet van de delicatessen uit eigen tuin. Geen bestrijdingsmiddelen en supervers direct vanuit de tuin op uw bord. Dát smaakt extra goed en gezond eten geeft de gezondheid en weerstand een flinke oppepper.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan de voordelen van vakantie vieren in eigen tuin:

(we proberen positief te blijven 😉 )

  • Het is dichtbij, u hoeft niet ver te reizen
  • U hoeft geen koffers te pakken
  • Er hoeft geen oppas geregeld te worden voor de hond
  • All inclusive, zolang u een volle koelkast heeft 😉
  • Geen rijen bij het buffet
  • U hoeft niet vroeg op om een strandbedje te bemachtigen
  • Vertrouwde maaltijden en geen risico op voedselvergiftigingen
Vakantie vieren in eigen tuin

Kortom: genieten in de oase van uw eigen tuin!

Vakantie vieren in uw eigen tuin?

Neem contact met ons op!

Vier Vakantie in eigen tuin: minstens zo leuk als op vakantie!