Rob van der Windt

Veelgestelde vragen

Vragen over tuinaanleg of tuinonderhoud?

Regelmatig krijgen wij allerlei vragen met betrekking tot tuinaanleg of tuinonderhoud. Wij hebben een aantal van deze vragen op een rijtje gezet om u direct een antwoord te kunnen geven.

Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Algemene vragen

Algemeen

Nee, u hoeft niet thuis te zijn wanneer wij de werkzaamheden verrichten in uw tuin. Wel moeten wij natuurlijk toegang hebben tot uw tuin. Vooraf hebben wij reeds met u besproken welke werkzaamheden er uit moeten worden gevoerd dus wij weten wat wij moeten doen. Mochten wij onverhoopt toch vragen hebben, dan is het fijn als wij u telefonisch kunnen bereiken.
Categorie: Algemeen

Wanneer uw budget niet zo groot is kunt u kiezen voor goedkopere materialen. U kunt bijvoorbeeld een goedkopere betontegel kiezen of een vurenhouten schutting. Ook zou u kunnen kijken om uw tuin zelf volledig leeg te halen of restmaterialen zelf af te voeren.
Bespreek uw budget met ons, dan kunnen wij u adviseren en samen kijken wij hoe we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden.

Categorie: Algemeen

Zo spoedig mogelijk maar dit is afhankelijk van de drukte. Wij streven ernaar om de werkzaamheden zo spoedig mogelijk uit te voeren en zullen u informeren over de geplande periode waarin wij de werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Meestal kunnen wij binnen enkele weken starten met de werkzaamheden. Dit is echter ook afhankelijk van het seizoen. Wilt u er zeker van zijn dat uw tuin zo spoedig mogelijk wordt aangelegd? Wacht dan niet te lang met het aanvragen van een offerte en geef tijdig door dat u akkoord bent met de offerte. Wij zullen de werkzaamheden dan inplannen.

Categorie: Algemeen

Wij werken veelal in de provincie Zuid-Holland. Voor grotere projecten en het dichtmaken van de onderzijde van chalets voeren wij ook landelijk werkzaamheden uit. Binnen een straal tot max. 50 km vanaf ons bedrijf rekenen wij geen voorrijkosten.

Categorie: Algemeen

Vragen over tuinaanlegVragen over tuinonderhoud

Vragen over de offerte

Vragen over het dichtmaken van de onderzijde van uw chalet