Rob van der Windt

Veelgestelde vragen

Vragen over tuinaanleg of tuinonderhoud?

Regelmatig krijgen wij allerlei vragen met betrekking tot tuinaanleg of tuinonderhoud. Wij hebben een aantal van deze vragen op een rijtje gezet om u direct een antwoord te kunnen geven.

Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Algemene vragen

Vragen over tuinaanlegVragen over tuinonderhoud

Vragen over de offerte

Offerte

Ja, ook in de avonden en weekenden kunnen wij bij u langskomen om uw wensen te bespreken. Wij maken een afspraak met u op een moment waarop het u uitkomt.
Categorie: Offerte

Ja, een offerteaanvraag is gratis. Wij komen bij u langs en brengen een vrijblijvende offerte uit.

Categorie: Offerte

Het maken van een offerte kost veel tijd. Afhankelijk van de werkzaamheden kan het maken van een offerte en eventueel ontwerp soms wel een paar uur in beslag nemen, zeker als wij een complete tuin moeten aanleggen. Omdat wij met een klein team werken en overdag werkzaamheden in de tuin uitvoeren, moeten wij aan het einde van de werkdag de offertes opstellen. Zeker in het voorjaar kan het erg druk zijn en kan het iets langer duren voordat u de offerte ontvangt. Vraag daarom bij voorkeur uw offerte ruim van tevoren aan.

Categorie: Offerte

Dat is heel eenvoudig. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met 06-21222005. Wij komen dan graag bij u langs voor het maken van een vrijblijvende offerte.

Categorie: Offerte

Vragen over het dichtmaken van de onderzijde van uw chalet