Oude bestrating hergebruiken

Oude bestrating hergebruiken

Oude bestrating hergebruiken

Uw oude bestrating hergebruiken is goed voor de portemonnee maar daarnaast ook heel erg duurzaam. Uiteraard kunt u oude siertegels opnieuw laten leggen zodat het geheel er weer strak en verzorgd uitziet maar u kunt ook mooie plantenbakken laten maken met behulp van de oude bestrating.

Plantenbakken van muurstenen zijn helemaal in!

Muurblokken in de tuin

Het aanleggen van plantenbakken met behulp van muurstenen is helemaal in echter het is niet heel goedkoop. Een muursteen kost al snel € 2,50 per stuk (of meer) en voor een beetje plantenbak heb je best veel exemplaren nodig. Aan materiaalkosten zit je dan al snel op een paar honderd euro per plantenbak en dan hebben we het nog niet gehad over de kosten voor de aanleg zelf.

Besparen op de kosten voor de aanleg van een plantenbak?

Kijk dan eens naar de sierbestrating in uw tuin. Voor een klant in Schiedam maakten wij bijvoorbeeld een tweetal plantenbakken in de voortuin met behulp van de oude sierbestrating en legden wij nieuwe sierbestrating in het overige gedeelte.

Op onderstaande foto’s is te zien dat je mooie resultaten kunt boeken met het hergebruiken van oude sierbestrating. De sierbestrating op de foto aan de linkerzijde werd door ons verwijderd en is vervolgens gebruikt om de plantenbak op de foto aan de rechterzijde te maken.

Voordelen van het hergebruiken van de oude bestrating:

  • Goedkoper omdat u geen nieuwe bestrating of muurblokken hoeft te kopen
  • U heeft geen afvoerkosten voor het afvoeren van de oude bestrating
  • Het is duurzaam omdat u de materialen in uw tuin opnieuw gebruikt

Hulp nodig bij het maken van een plantenbak?

Neem dan contact op.