Tuinaanleg in Vlaardingen

Tuinaanleg in Vlaardingen

Tuinaanleg in Vlaardingen.

Wij verzorgden afgelopen maand de tuinaanleg in Vlaardingen bij klanten alwaar we eerder al de achtertuin mochten aanleggen. Dit maal gingen wij aan de slag in de voortuin. Ook in de winter kun je namelijk je tuin aanleggen. Natuurlijk houden wij daarbij wel rekening met een aantal factoren. Wilt u meer lezen over de aanleg van een tuin in de winter? Klik dan hier

Een groot gedeelte van de bestaande beplanting werd verwijderd, met uitzondering van een aantal planten welke de bewoners graag wilden behouden. Tevens snoeiden wij de vuurdoorn helemaal terug.

Vervolgens werd er zand ingebracht en werd de voortuin flink opgehoogd. Door de tuin op te hogen hebben de bewoners geen opstap meer bij de voordeur. Tevens werd de nieuwe sierbestrating en de muurblokken geleverd door onze leverancier.

Door muurblokken te plaatsen kun je het geheel omsluiten en worden er een tweetal grote plantenborders gecreëerd. Daarnaast werd de bestrating gelegd. Bij de voordeur ligt een klein plateau van sierbestrating zodat je de mogelijkheid hebt om in de voortuin te zitten. Aan de straatkant is een trap gecreëerd met twee treden om het hoogteverschil tussen de openbare weg en de voordeur op te vangen.

Wij plaatsen een modern hekwerk met een industriële uitstraling omdat de bewoners de tuin graag verder willen afsluiten van de openbare weg.

Tot slot brengen we nieuwe aarde in om te zorgen voor een goede basis zodat de nieuwe beplanting erin kan en goed kan aanslaan. Daarmee ronden wij voor nu de tuinaanleg in Vlaardingen af.

Ook een voortuin laten aanleggen? Neem dan contact met ons op!